Rikke Christensen den 23-06-2016
    Bland jer i debatten om sparekataloget

Mandag aften havde formændene for skolebestyrelserne i kommunen et uformelt møde om bl.a. sparekataloget med de folkevalgte i Børn-, Unge – og Kulturudvalget.

På mødet fik vi en direkte opfordring til at involvere hele forældrekredsen og komme vores egne bud på, hvordan vi kan styrke økonomien i oplandsskolerne.

Den opfordring tager vi gerne på os.

I bestyrelsen ønsker vi en åben debat, og derfor har vi lavet en side på Facebook og en tilhørende blog indrettet til formålet.

Facebooksiden er for alle og bloggen ligeså.

Klik forbi og giv jer til kende, kom med jeres forslag og bekymringer. Så kan vi tage debatten sammen.

Husk at dele indholdet på jeres egne profiler. Kun på den måde får vi spredt debatten ud i hele kommunen.

Klavs Vedel

Sondrupvej 61 a
    8350 Sondrup

Rikke Christensen den 14-06-2016
    VEDR. SKOLEBUSKORT:

Første skoledag d. 8/8-16 kan befordringsberettigede elever køre gratis til skole, hvor det bestilte buskort for skoleår 2016/2017 udleveres.  Skolekortet fra Skoleår 2015/2016 skal medbringes og fremvises for at kunne køre gratis.

Elever der ikke tidligere har haft Skolekort skal købe billet.
    Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.

Lis Sørensen
    Midttrafik
    Rikke Christensen den 03-06-2016

Skolemælk til madpakken
    Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.
    Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Skolemælk